Styrelsen informerar

Nu skiner solen allt oftare på oss golfare igen och det är härligt att njuta av vädret och spelet på banan. Våra banarbetare arbetar hårt för att göra banan fin inför säsongen och de får bra hjälp av solen och vinden. Kom ihåg att laga nedslagsmärken på greenen, lägga tillbaka torvor och kratta bunkrarna. Tillsammans kan och ska vi hålla banan i fint skick!

Det är med beklagande jag meddelar att våra toaletter har brunnit upp igen. Det är en onödig kostnad för oss att behöva ersätta dem. Om du har någon information som kan hjälpa oss att hitta förövarna, vänligen kontakta oss. Vi kommer nu att flytta toaletterna till nya platser för att se om det kan förhindra framtida skador. Tack för din förståelse.

Det har varit inbrott i flera bilar på parkeringsplatsen. Vi behöver din hjälp att vara vaksam och se till att inget värdefullt finns kvar i bilarna under din runda eller lunch. Töm bilen på allt värdefullt för att minska risken för att bli drabbad.

Den 25 april hade vi årsmöte på Scandic hotell med ca 40 personer närvarande. En ny styrelse valdes och allt som avhandlades kan du läsa i protokollet från mötet som du snart hittar på hemsidan.

På tal om hemsidan är den under viss uppfräschning och vi har under senaste månaden finaliserat vårt IT säkerhetsprojekt.

Målning är på gång. Klubbhuset och brädorna på parkeringen målas med start i början av juni. Innan dess ska murkna brädor på klubbhuset bytas och solskydden förnyas.

Robotarna är namngivna och är redan i full gång med sitt arbete på banan. På banan kommer ni få se nya klipplinjer som gör respektive hål mer visuellt inbjudande.

På rangen har vi nya bollar av två olika karaktärer. En för bättre närspelsträning (”One”) och en för hybrider, drivers med mera (”Two”). Allt för enklare träning.

Arbetet med rangen fortsätter och projektgruppen har nytt uppslag om åtta platser under tak som de jobbar vidare med.

Vårhälsningar

Styrelsen

 

Styrelsen informerar

Publicerat: 2023-10-17 13:31 - Skrivet av Christoffer Wahlgren